Dala-Floda Värdshus
 
 
Välkommen in!
 
  Värdshuset Mat & Logi Konferens Kontakt Om oss Upplevelser Aktuellt
 
Restaurang   Rum   Priser och paketerbjudande    

Mat & Logi
Öppettider Restaurang
Middagar månd-lörd kl 19 Förbokas.

Lunch och middag andra tider förbokas. Vi öppnar gärna för sällskap minst 10 personer. MEN ring, någon kan ha bokat före Dig!


White Guide

Vi har tre KRAV-märken!

Öppettider hotellet
Alla dagar. Stängt några dagar i juletid, 23-29 dec.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
nästan 100 % ekologiskt!

Kocken hälsar välkommen!

Matsalen

 

Välkommen till det ekologiska Värdshuset med mat och logi
Här känns som om tiden stått stilla och Du bor lugnt och tyst i en liten oas i den idylliska dalamiljön. Restaurangen är KRAV-certifierad och omnämnd i White Guide, guiden med Sveriges bästa restauranger, och hotellet är charmigt, 3-stjärnigt och Svanencertifierat.

Under sommaren är vi självförsörjande på örtkryddor, sallatsblad och blommor. I anslutning till kryddträdgården har vi anlagt en liten "Potager", en vacker odling där både grönsaker och blommor samsas. Där odlar vi bönor, palmkål, krasse, tagetes ringblommor mm.

Dala-Floda Värdshus är en av de första ekologiskt certifierade restauranger och konferensanläggningar i Sverige! Köket är KRAV certifierat sedan 1997 och hotellet är sedan 2000 SVANEN-märkt.

Värdshuset från 1910, då känt som Jonasesgården, har en lång tradition och firade 100 år 2010!

Dala-Floda Värdshus är en annorlunda upplevelse. Här stöter Du på människor som har mycket att berätta om livet förr i tiden. Läget är utmärkt som bas för att besöka de fina utflyktsmålen i Dalarna.

Välkommen!