Dala-Floda Värdshus
 
 
Välkommen in!
 
  Värdshuset Mat & Logi Konferens Kontakt Om oss Upplevelser Aktuellt
 
Restaurang   Rum   Priser och paketerbjudande    

Mat & Logi
Öppettider Restaurang
Lunch 25 och 26 feb. kl 12-14:30. Välkommen!

Lunch och middag andra tider förbokas. Vi öppnar gärna för sällskap minst 8 personer. MEN ring, någon kan ha bokat före Dig!


White Guide

Vi har tre KRAV-märken!

Öppettider hotellet
Alla dagar. Stängt några dagar i juletid, 23-29 dec.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
Väkommen in!

Kocken hälsar välkommen!

Matsalen

 

Välkommen till det ekologiska Värdshuset med mat och logi
Här känns som om tiden stått stilla och Du bor lugnt och tyst i en liten oas i den idylliska dalamiljön. Restaurangen är KRAV-certifierad och omnämnd i White Guide, guiden med Sveriges bästa restauranger, och hotellet är charmigt, 3-stjärnigt och Svanencertifierat.

Under sommaren är vi självförsörjande på örtkryddor, sallatsblad och blommor. I anslutning till kryddträdgården har vi anlagt en liten "Potager", en vacker odling där både grönsaker och blommor samsas. Där odlar vi bönor, palmkål, krasse, tagetes ringblommor mm.

Dala-Floda Värdshus är en av de första ekologiskt certifierade restauranger och konferensanläggningar i Sverige! Köket är KRAV certifierat sedan 1997 och hotellet är sedan 2000 SVANEN-märkt.

Värdshuset från 1910, då känt som Jonasesgården, har en lång tradition och firade 100 år 2010!

Dala-Floda Värdshus är en annorlunda upplevelse. Här stöter Du på människor som har mycket att berätta om livet förr i tiden. Läget är utmärkt som bas för att besöka de fina utflyktsmålen i Dalarna.

Välkommen!