Fest
Vid högtider som bröllop, födelsedagar, dop eller särskilda händelser i bygden, kontakta oss så planerar vi något speciellt och minnesvärt tillsammans.
 

Festligt på Värdshuset
I Värdshusets matsal och Storstuga med trivsam miljö är det lämpligt för fester upp till ca 45 personer. För större fester dukar vi i Studion, en vacker lokal med utsikt mot Flosjön. Plats för umgänge och en bar finns i intilliggande Målarsalen.

Vi arrangerar ibland musikaftnar i Studion med plats för ca 90 gäster. Under Komidsommarfesten har vi flera arrangemang på Värdshuset. Bild intill visar sommarens invigningskonsert med violin, harpa och gitarr till omgivande underbara oljemålningar i sommarutställningen av Gudrun Rabenius.

Sommartid är det underbart att kunna vistas i trädgården, åtminstone som en trevlig start på en fest. ”Gässbossbol” traditionellt Gästabudsbord med enrisdricka, fårfiol, ystat smör, färskost mm. dukar vi helst upp i trädgården om vädret tillåter under Komidsommarfesten.

Gott Nytt 2011! Skål intill brasa och svävande lyktor vid Flosjön. Nyårsafton firar vi med ett välkomnande glas champagne, god middag i slowfood-anda och Värdshusets traditionella glassbomb. Välkommen den 30 dec. 2011 och fira det nya året, helpension i 2 dygn!