Dala-Floda Värdshus  
 
 

Lokaler
Studion rymmer
ca 30 personer

Målarsalen ca 14 personer.


Storstugan 12 personer

Bagarstugan 8 personer

 

 Studion

Målarsalen

Bagarstugan

Storstugan

Konferera bekvämt
Våra lokaler är belägna i tre olika byggnader, mellan två av byggnaderna finns inomhusförbindelse. Stora grupper väljer helst Studion (80 kvm) den största lokalen med plats för ca 40 personer, 50 personer i biosittning. En ljus och trevlig lokal med utsikt över Flosjön. Här har vi under sommaren ofta en utställning. Utställningar har varit oljemåleri, akvarellmåleri och olika fotoutställningar.

Två av våra lokaler används mest som grupprum och har en mer informell karaktär. Det är Bagarstugan och Storstugan.

Studion (80 kvm)
Flexibel lokal, den största med plats för ca 30 personer i skolsittning och ca 50 personer i biosittning.

En ljus och trevlig lokal med utsikt över Flosjön. Permanent data-projektor i taket, duk, flera whiteboards, blädderblock och mörkläggningsgardiner. Här finns även en ljudanläggning med högtalare. Nya bord och bekväma stolar.

Målarsalen (55 kvm)
Rymlig lokal intill Studion som passar för 10-15 personer. Målarsalen är lämplig för flera mindre grupper och är ett bra komplement till Studion. Här hänger vår härliga oljemålning "Faluröd skog med guld" som ger lokalen en varm och trivsam atmosfär.

Bagarstugan (25 kvm)
Denna lokal är belägen i Parstugan har plats för 8 personer med sjöglitter och vedspis för trevnaden. Den används mestadels som grupprum. Här har vi även bak-aktivitet då vi bakar hällbröd mm. i den vedeldade spisen.

Storstugan (45 kvm)
Storstugan är belägen intill restaurangen och är lämplig för mer informella möten eller grupprum med plats för ca 12 personer. Här finns också en eldstad för trevnad.